Begin je dag goed met een effectief ochtendritueel

Begin je dag volgens plan en heb hier de rest van de dag profijt van! Door een goed ochtendritueel na te leven ben jij straks de master van de dag. En wie wil dat nou niet?

Training als ochtendritueel
Want dan heb je dat er ook maar vast mooi opzitten toch! En daarnaast geeft het je een boost voor de rest van de dag.

Don’t skip breakfast
Anders mis je toch echt die power die je hard nodig hebt om een goede toon aan de dag te zetten.

Spiritualiteit is top
Meditatie en yoga is niet alleen voor meiden. Vrijwel alle succesvolle mensen zweren hierbij.

Hardlopen
Je kunt het op een recreatief niveau doen of op wedstrijdniveau. Je kunt voor korte afstanden of juist langere afstanden gaan. Welke outfit past hier dan het beste bij? Een strak dri-fit shirt van polyester is bijvoorbeeld een veel betere optie dan een simpel katoenen shirt. Dri-fit kleding voert zweet goed af waardoor je spieren minder snel afkoelen. Daarnaast is er natuurlijk een verschil tussen hardlopen in de zomer en hardlopen in de winter. Draag in de winter meerdere lagen en misschien ook wel een muts. Op de zomerse dagen heb je genoeg aan een korte broek en shirt. Twijfel je tussen een lange en een korte broek? Zorg in ieder geval dat je geen koude knieën krijgt, ze zijn namelijk essentieel in de hardloopsport. Finish je hardlooptenue met een comfortabel paar schoenen, je moet er immers wel wat afstanden op afleggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *